Zalmolie herkomst

Onze basis is verse vis die zo natuurlijk mogelijk gevangen of gekweekt is.

Daarom zijn onze producten:

GMO free products

Vrij van GMO

Niet genetisch gemodificeerde organismen worden gebruikt als bron voor onze producten.

Antibiotics free product

Vrij van antibiotica

De vis of het voer zijn niet behandeld met antibiotica.

Pesticides free products

Vrij van pesticiden

De vis of het voer zijn niet behandeld met pesticiden.

BSE TSE free products

Vrij van BSE / TSE

Onze producten zijn vrij van de ziekte soorten BSE / TSE.

Laten we naar het noorden gaan

Ga met ons mee op reis naar het noorden. Naar de eilanden boven de poolcirkel en daarbuiten. Op een plek zo magisch, zo schoon, zo puur. Een afgelegen plek waar je de wilde natuur kunt proeven, een plek met pure sfeer. Ontdek zalm van de meest verfijnde kwaliteit, ontdek eerlijke boerderijen, ontdek hoe puur een vis kan zijn. Dus als we praten over voedsel dat puur is, bedoelen we echt puur.

De ijzige temperaturen, het uitgestrekte landschap, de kwaliteit van het water … Al met al de perfecte omstandigheden voor de natuurlijke groei van zalm.

Deze magische regio is de thuisbasis van een paar familiebedrijven, allemaal toegewijd om elke dag het water op te gaan om liefdevol op natuurlijke wijze te boeren. Is deze zalm anders dan andere gekweekte zalm? Ongetwijfeld! Laat ons je vertellen waarom.

Natuurlijke selectie

VÅRLAKS, één van de vaste kwekers waar onze zalmolie vandaan komt gebruikt een natuurlijke kweekmethode, zodat de vissen de kans krijgen om te gedijen in een uitstekende omgeving en uit te groeien tot sterke, gezonde vissen.

In een natuurlijke omgeving hebben zalmeitjes 6 weken nodig om uit te groeien tot jonge zalmen. Deze boerderijen laten de eieren dit keer uitgroeien tot een jonge vis. Bovendien krijgen ze voldoende bewegingsruimte in uitgestrekte bassins.

Net zoals natuurlijke selectie en omgeving belangrijk zijn, is voeding dat ook.

“We houden van zalm…

Daarom behandelen we onze vissen met zorg en respect. We gebruiken klonters: natuurlijke afschrikmiddelen tegen luizen, in plaats van chemische of mechanische ontluchting. Ook gebruiken we geen koperbehandelingen: onze duiker gaat regelmatig onder water aan het werk om aangroei op de netten te voorkomen.

Varlaks https://www.varlaks.no/

We zijn gepassioneerd om de wereld mooier te maken, dus we zeggen nee tegen antibiotica, chemicaliën, GGO’s, hormonen en additieven. Keetjes® zegt ja tegen lage dichtheid, kleine familieboerderijen, afgelegen locaties, natuurlijke voeding en landbouw, en 100% traceerbaarheid.